About Us

ikwholesale.com adalah  pusat membeli-belah online kegemaran di Malaysia - tempat untuk mencari produk yang berkualiti dalam pelbagai  kategori dari fesyen dan elektronik gajet, dengan barang-barang rumah, dan kecantikan dan penjagaan kesihatan penting, pada harga runcit dan borong.  Beberapa pilihan pembayaran boleh didapati termasuk u-Pay, pembayaran direct

BuyWe dibentangkan untuk mewujudkan pengalaman membeli-belah tanpa tenaga, dan menawarkan nilai yang ketara kepada pelanggan kami. Walaupun individu boleh membeli item tunggal pada harga runcit, jemputlah rakan dan mula menikmati harga borong apabila anda memesan hanya dua perkara atau lebih. 

Mengapa membeli-belah dengan cara lama? Mulakan membeli-belah di IK untuk urus niaga hebat setiap hari. Anda akan merasa menyeronokkan ketika membeli-belah ... Jika anda tidak dapat mencari produk yang anda inginkan  hantar mesej kepada kami dan kami akan menjawab segala pertanyaan anda.

Penjual, Pengeluar, pengedar, peruncit dan mempunyai akses kepada platform yang disokong oleh perkhidmatan yang komprehensif oleh IKW, termasuk penyelenggaraan laman web, fotografi produk, pergudangan, penghantaran, pembayaran, dan perkhidmatan pelanggan. Kami benar-benar menjaga segala-galanya, jadi anda semua  boleh menerima e-dagang tanpa mendapat kesukaran mengakses di sebabkan  operasi sibuk .

Datang "premis  online" dengan kami!http://ikwholesalemsia.blogspot.com/about-us

No comments:

Post a Comment