Thursday 2 April 2015

Cara Menggunakan "Slap & Chop"

Assalamualaikum kepada semua pembaca. Entry hari ini membicarakan mengenai produk yang baru juga di Malaysia tetapi sebenarnya telah menjadi sebutan dan igauan dunia bagi penggemar kulinari. Sekitar 2008 ia telah memikat dunia dengan keunikan produk ini dan memudahkan pengguna. Bagi yang gemar memasak anda tidak akan membuang masa lagi kerana hanya 5 saat masa yang diambil untuk menyediakan bahan-bahan seperti bawang,tomato, keju, lobak dan lain-lain. Ia menjimatkan masa bukan??




Produk deskripsi:

Produk ini direka khas untuk menyenangkan anda. Hal ini disebabkan kerja-kerja dapur anda dengan mudah dan cepat. Produk ini adalah sebagai  pencincang, ia  dapat  mencincang buah-buahan anda, sayur-sayuran dan kacang mudah. Setiap pukulan  mempunyai  3 bilah pisau  untuk mencincang dan memotong makanan. Lebih banyak anda menekan Slap Chop lebih halus makanan yang anda akan dapat. Alat ini direka daripada gred tinggi dan mudah dibasuh. Meletakkan pelbagai jenis keju di dalam bekas, pusing dan tekan twister atas penutup yang berwarna hitam dan keju  akan  keluar. Ia mempunyai penutup kedap udara untuk menutup supaya  keju kekal segar dalam peti sejuk. Anda dapat mengambil keju  pada bila-bila masa.


Ciri-Ciri

  1. Mengupas, memotong dan mencincang dalam masa 5 saat
  2. Boleh memotong pelbagai jenis makanan
  3.  Setiap bilah keluli yang tahan  karat
  4. Setiap pukulan anda akan mendapat makanan yang halus
  5. Dengan reka bentuk rama-rama akan memudahkan anda untuk membersihkan bilah.
  6. Ia selamat mesin pencuci pinggan mangkuk.
  7. Memotong sayur-sayuran, kacang, coklat dan buah-buahan dengan cepat dan mudah.
  8.  Bagi memotong  pelbagai bawang  supaya jari anda tidak bau dan ia menjimatkan masa. Anda tidak akan menangis lagi.
  9. Ia juga memisahkan antara kulit dan bawang.
  10. Awas: Bilah amat tajam. Jauhkan daripada kanak-kanak.
  11. Ukuran: 9.8 "T x 3.8" L x 3.8 "D
  12. Berat: 12.6 Oz
*T= tinggi, L=lebar D=diameter


http://goo.gl/I9x0B5


























No comments:

Post a Comment